ONGESTOORD SCHRIJVEN op mijn EIGEN PLEK

Hoe heerlijk is het om ongestoord te schrijven in mijn eigen prikkelarme ruimte?

Een kwartier geleden lag ik nog prinsheerlijk op de robuuste bank voor mijn power nap. Knus, met een dekentje over mij heen, voelde ik me geborgen. In de verte hoorde ik de zachte geluidjes van de aanslagen op het toetsenbord van iemand die ook graag schrijft. Ik hoef niks en kan precies doen waar ik mij goed bij voel. Wil ik wat drinken, een frisse neus halen of gewoon even voor me uitstaren? Alles mag en alles kan.

De rust is aangenaam. Volledig toegewijd doe ik waar ik blij van word: schrijven, onder woorden brengen van ervaringen waarmee ik de lezer een kijkje geef in mijn belevingswereld. Ik wil een ander prikkelen, inspireren of gewoon lekker voyeur laten zijn ;-)

Ik geniet van de zon die door de vele ramen naar binnen schijnt. Het groen van de natuur om mij heen licht op. Even voel ik me een echte schrijfster op mijn eigen plek! Ik voel me thuis. Hier droom ik al tijden van: een eigen schrijfruimte omgeven door natuur, veel daglicht en rust om me vol overgave te richten op waar ik zoveel plezier aan beleef. Een plekje waar ik niet afgeleid word door de prikkels die ik thuis ervaar.

In de verte hoor ik een wekker afgaan. Half vijf. Ik kijk op van mijn scherm en zie het doorzichtige doek dat voor mij hangt…Ik word me in één klap bewust dat ik helemaal niet in mijn eigen ruimte ben! Ik ben te gast in de Stiltecoupé van Zinexprez!

Dankbaar dat ik mezelf deze middag bij Corrie heb gegund: hier kom ik graag terug! Ondertussen dagdroom ik nog even verder…wie weet wordt ook mijn droom werkelijkheid…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s