INTENTIE

Mijn intentie is om jou als lezer:

  • te inspireren,
  • inzicht te geven,
  • een steuntje in de rug te bieden,
  • te motiveren,
  • te stimuleren,
  • herkenning/troost te bieden,
  • of gewoon een momentje van geluk, een glimlach…

Mijn ultieme droom is om onze wereld een beetje lichter te maken…. 

Ik ervaar het als mijn missie om inzichten en ervaringen die ik heb opgedaan en nog steeds opdoe te delen. Door mijzelf oprecht, open, zonder masker of doekjes, kwetsbaar en authentiek te laten zien hoop ik je te inspireren om jezelf een rijker mens te maken.

Ik houd van het beeld van een druppel water die zich verspreid……Eén druppeltje op een strak wateroppervlak heeft het vermogen om het water in beweging te zetten. Door de ringen die ontstaan kan dat ene druppeltje een proces in gang zetten waarbij elke ring zich telkens wijder verspreid dan de vorige. Oneindig.

Zo zijn er vele druppels die zich steeds wijder verspreiden. Mijn ambitie is één van die vele druppels te zijn.

Ik geloof nl. dat elk mens een lichtje in zich heeft. Een vlammetje dat zachtjes brandt. Hij hoeft alleen maar opgestookt te worden. Zelfs als je het lichtje niet kunt zien…….gebruik het lichtje van een ander om die van jou te zoeken. Vind jouw eigen vlammetje, wakker hem aan. Maak er een groot vreugdevuur van en verlicht daarmee weer de weg van een ander!

Ik heb het geluk gehad om met de vreugdevuren van diverse mensen mijn onzichtbare vlammetje nieuw leven in te blazen. Intussen is het opgestookt tot een aangenaam knapperend vuurtje. Het is nu aan mij om het brandend te houden. Dat doe ik door de opgedane kennis en inzichten zoveel mogelijk in praktijk te brengen.

Als ik met het delen van mijn ervaringen bijdraag aan het vinden of aanwakkeren van jouw vlam is mijn missie geslaagd!

PERSOONLIJKE ONTWIKKELING

Daarnaast is schrijven voor mij een heerlijke uitlaatklep. Door mijn alledaagse ervaringen onder woorden te brengen ben ik bezig met mijn eigen bewustwordingsproces. Soms is het schrijven puur een manier om mijn hersenspinsels of de dingen waar ik tegenaan loop te relativeren/met humor te bekijken.

Verder is de hele website een soort naslagwerk voor mezelf. Allerlei inzichten die ik in de loop van mijn leven heb opgedaan wil ik hier verzamelen. Datzelfde geldt voor de tools die ik heb geleerd of mee aan het oefenen ben.

DYNAMISCHE SITE

Niets is zo veranderlijk als een mens……en dus deze website….!

Dit is dan ook een dynamische site. Daarmee bedoel ik dat hij in de loop der tijd verandert. Afhankelijk van inzichten die ik opdoe of veranderingen die ik als mens doormaak zal ik soms iets aanvullen, aanpassen of schrappen.

Want wat nu is, wat ik nu vind/voel/denk/ervaar kan veranderen. Door welke omstandigheden of inzichten dan ook. Soms gebeurt dat in de loop der tijd, soms in een flits van een moment. A-HA momenten, zoals Oprah Winfrey dat zo treffend noemt. Oprah is één van de vele inspirators in mijn leven. Andere mensen die mijn leven verrijken met hun kennis vind je HIER.